Zita menyecske ruhája

Nov 8, 2017 | Menyecske ruha

Annyira nagyon szerettünk volna egyszer készíteni egy igazi rockabilly stílusú piros alapon fehér pöttyös, nagy tüll szoknyával ellátott menyecske ruhát. Zita éppen ilyet szeretett volna, amikor felkeresett bennünket kérésével.

Két képet is küldött, hogy hogyan képzeli el a ruháját: az egyiken maga a ruha stílusa tükröződött, a másik képen pedig a kívánt dekoltázs rész.

Általában, amikor ruhakészítés mellett döntötök akkor jellemzően több kép alapján készítjük el a kívánt darabot, mert előfordul, hogy egy részlete tetszik csak az adott fazonból, a többit pedig a stílusotok, az alakotok és az esküvő hangulata határozza meg.

Nagyon izgalmas a tervezés része is a ruhakészítésnek, hiszen minden egyes apró részlet számít, hogy olyat alkothassunk, ami visszatükrözi mindazt, amit igazán szeretnétek és amikor belenéztek a tükörbe azt mondhassátok, igen ez az, amire vágytam, ez vagyok én. Néha meg sem kell szólalnotok, mert amikor megpillantjuk az arcotokat az mindent elárul, hogy mennyire vagytok elégedettek az elkészült ruhadarabbal.

Zita ruhájához pamut anyagot használtunk, az alsószoknyához, több, mint 7 méter tüllt, aminek a szélét fehér szegőpánttal vontuk be. Azért, hogy megfelelő legyen az összhang, párjának nyakkendőt készítettünk a pöttyös anyagból.

Te is egyedi ruhát szeretnél?

Írd meg nekünk az elképzeléseidet és mi megalkotjuk álmaid ruháját! Vedd fel velünk a kapcsolatot!