Szolgáltatások

Álmodd meg, mi megvalósítjuk elképzelésed

Milyen ruhát szeretnél? Álmaid menyasszonyi ruháját bíznád ránk? A legjobb barátnőd koszorúslánya lettél? Lányod esküvőjére készülsz? Különleges alkalomhoz keresel egyedi és megismételhetetlen ruhakölteményt? Jó helyen jársz, válassz az alábbi szolgáltatásaink közül!

Menyasszonyi ruha méretre készítése

A menyasszonyi ruha készítés mindig bizalmi választás. Bízni a szakértelemben, az odaadásban. Ahogy együtt megvalósítjuk mindazt, amiben a párod mellett kimondhatod azt a boldogító igent. Azt az igent, amire már oly régóta vártatok.

Mindig izgalommal tölt el bennünket, hogy a ruháinkat viszont lássuk Rajtatok. Mert a ruhának lelke van. Az egyik részét mi adjuk amikor készítjük, a másik részét Ti amikor viselitek. Hisszük, hogy a legjobban annak áll a ruha akinek készül. A ruhát megszemélyesíteni, az érzést vissza adni Ti tudjátok.

Menyecske ruha méretre készítése

Igen, eljött a pillanat, amikor már önfeledten táncolhattok, bemutatásra kerül a hónapig gyakorolt tánc, a csodás könnyed menyecske ruhában.
Lehet a menyecske ruha bármilyen legfőképp, olyan ami tükrözi az egyéniséged.
A tervekben nem kell visszafogni magad. Álmodozni képzelni bármit lehet. Aztán megnézzük a szükséges anyagokat és elkészítjük a végleges ruhád tervét, amit akár az esküvőtök után is viselni tudsz.

Koszorúslány ruha méretre készítése

Leszel a koszorúslányom? Hangzik el a felkérés a menyasszonyoktól. Ilyenkor mindenféle igények találkoznak. Általában elmondható, hogy ekkor a menyasszonnyal együtt meghatározásra kerül vagy a színe, vagy a fazonja a koszorúslány ruhának. Esetleg mind a kettő. Van úgy hogy a színben megegyeztek de a fazonban nem. Ilyenkor érdemes felkeresni bennünket, mivel mindenkinek a személyiségének és alkatának megfelelő ruhát készítünk el.

Meglesz az összhang és még jól is fog állni a ruha. Ezt garantáljuk.

Örömanya ruha méretre készítése

“Nézd meg az anyját vedd el a lányát” – szól a régi magyar közmondás. Az anyukáknak, mamáknak is jár a figyelem az esküvőkön. Nekik is tündökölni kell, hiszen ez a pillanat megismételhetetlen. Látni azt, hogy a lányuk vagy fiuk egy életre összeköti az életét választottjával. Büszkén állnak mellettetek és izgatottak minden pillanatban. Ők is a középpontban lesznek, hiszen Nekik is gratulál a vendégsereg, ezért nem mindegy hogy milyen ruhában kísérnek Titeket az oltárhoz. Az örömanyák számára is megtervezzük és elkészítjük a megfelelő ruhadarabot, hogy önfeledten és magabiztosan érezzék magukat ezen a kivételes napon.

Alkalmi ruha méretre készítése

Legyen az esküvő vagy céges rendezvény, bál vagy épp készültök a jegyesfotózásra és nem találsz megfelelő alkalmi ruhát.

Akkor jó helyen jársz, keress bátran. Elkészítjük számodra mindazt amit megálmodtál.

Egyedi kiegészítők készítése

Amikor már készen van a ruha akkor érdemes gondolkodni azon, hogy mi az a kiegészítő amire még szükség lehet.

Fátyol, boleró, öv, egy gyűrűpárna vagy akár egy harisnyakötő, ami megadja azt az összhangot a megjelenéshez ami nélkülözhetetlen.
Netalán vőlegénynek szüksége van a ruhádhoz illő nyakkendőre? Segítünk ebben is.

A Rendelés menete

Hogyan készül el a megálmodott ruhád? Mit és mikor kell tenned? Minden lépést leírtunk neked a rendelés menetéről.