Férjhez adtuk Rékát

Nov 1, 2016 | Menyasszonyi ruha

Réka esküvője előtt majd egy évvel keresett meg bennünket és kért ajánlatot menyasszonyi ruhájához. Miután elküldtük részére azt, vissza is jött a válasz Rékától, hogy köszöni, de nem szeretné megrendelni a ruhát.

Kapunk ilyen visszajelzéseket, mert lehetséges, hogy nem fér bele az adott pénzügyi keretbe a küldött ár, vagy éppen másik készítő hamarabb válaszolt. Számos ok lehet a háttérben.

Egy pár héttel később kaptam egy telefont Rékától, hogy ha még belefér, akkor mégis Azenruham csapatára bízná a ruha készítést. Igenlő válaszunkat követően, elkezdődött a szervezés: fazon pontosítása, anyag szükséglet és anyag típusok meghatározása.

Elérkezett a személyes találkozó időpontja: menyasszonyunkat elkísértem anyagot beszerezni, amit az Oktogon méteráruboltban tettünk meg, majd azt követően beültünk a közeli kávézóba átbeszélni a részleteket a ruhával kapcsolatban.

Ilyenkor minden információ fontos: az hogy hol lesz az esküvő, mikor lesz, mik az esküvő színei, mi az amit kedvel vagy kevésbé szeret a menyasszony, vőlegény.Bármi ami csak eszetekbe jut, mert nagyon fontos, hogy olyan képet kapjunk Rólatok menyasszonyok, amik visszatükröződhetnek a ruháitokon.

Viszonylag rövid idő áll rendelkezésre, hogy megismerjünk Titeket. Miközben Réka mesélte igényeit, kívánalmait a ruhával kapcsolatban, és a történetüket párjával, azt is megosztotta, hogy hol tanult, hová járt főiskolára. Amikor megemlítette, hogy Békéscsabára járt, azonnal reagáltam, hogy én is. Aztán jött a következő kérdés, hogy mikor. A beszélgetés során kiderült, hogy két évvel alattam járt a békéscsabai főiskolán és közös ismerőseink sokasága van.Ismered J.Gergőt? Igen, ismerem. Na és B. Krisztiánt? Oh, igen, ő az én párom, válaszoltam. Téged is G. Zsuzsa tanított közgéből. Igen, engem is. Zajlott a kommunikáció kettőnk között.

“Látni kellett volna az arcunkat, amikor mindez realizálódott, hogy mi még ismerhettük is egymást. Sok sok élmény és emlék felelevenedett szeretett főiskolánkról.”

Megállapítottuk, hogy kicsi a Világ, és nagyon örültünk az ismeretlen ismerősként való találkozásnak. Három ruhapróba alatt készült el Réka menyasszonyi ruhája, amiben boldogan állhatott párja oldalán.

Te is egyedi ruhát szeretnél?

Írd meg nekünk az elképzeléseidet és mi megalkotjuk álmaid ruháját! Vedd fel velünk a kapcsolatot!