Dia magyaros menyecske ruhája

Nov 1, 2016 | Menyecske ruha

Dia különleges kéréssel érkezett hozzánk, egy nem mindennapi menyecske ruhát szeretett volna elkészíttetni esküvőjére.

Egy pliszírozott technikával készített és magyaros motívumokkal díszített, szalagokkal tűzdelt ruha volt az álom.

Ahogy korábban már említettünk, minden kérés más és más, és ezáltal mi is tanulunk, fejlődünk és új kihívásokkal találkozhatunk. Most sem volt másképp. Még ehhez hasonló ruhát nem készítettünk. Nagy tervezést igényelt, mind a ruha praktikusságát, mind az anyag szükségletet illetően: hová kerüljön a cipzár, hogy legyenek a szalagok, mennyi muszlin anyag szükséges, hogy az a raffolást követően elegendő anyag-mennyiséget kapjunk a ruhához.

Mindezeket együtt, négyen határoztuk meg:a menyasszony: Dia, Azenruhám csapata: Kati, Kriszti és aki a raffoltást készítette az anyagokból.

Rajzoltunk, számoltunk, egyeztettünk, aztán minden a helyére került. A ruha felső rétegéhez muszlint használtunk, alsó réteg batiszt volt. A ruha raffolt szoknya része, különálló volt, így azt külön egy másik felő résszel: blúzzal vagy toppal a későbbiekben is használhatóvá tettük.

Nagyon nagy izgalomban voltunk, amikor végre készen lett a ruha és átadhattuk menyasszonyuk részére. Örömünkre szolgált elégedettsége, és az hogy még egy álmot valóra válthattunk!

“Nagyon-nagyon köszönöm még egyszer a gyönyörű ruhát, mindenki a csodájára járt. Az i-re pontot Édesanyám ékszere tette fel, amit kifejezetten a ruhához készített.”

Te is egyedi ruhát szeretnél?

Írd meg nekünk az elképzeléseidet és mi megalkotjuk álmaid ruháját! Vedd fel velünk a kapcsolatot!