Viki különleges menyassszonyi ruhája

Amikor megkaptuk Viki levelét, hogy milyen menyasszonyi ruhát szeretne és mikorra nagyon gyorsan számításba kellett venni a lehetőségeinket, hogy el tudjuk-e vállalni a ruha készítését. Egy igazán különleges levél volt, mert nem szoktunk hozzá az ennyire konkrét elképzelésekhez. Idézve Viki leveléből: “…Első nagyon fontos pont: pontosan tudom, mit akarok. Azt is, hogy milyen formában, azt is, hogy konkrétan miből. ..Speciális tényező 1 :  esküvőm napján 6. hónapban leszek a fiammal…speciális tényező 2: külföldön élek, először csak április 19-én tudnék csak próbálni, az esküvő április 26-án lesz…”

Egészen hosszú és tudatos levél volt amit Vikitől kaptunk, viszont végig olvasva azt, megnézve a képet és a pontos leírást, hogy mit szeretne, a dátumokat figyelembe véve válaszunk pozitív volt és elkezdődhetett a szervezés a közös munka, több ezer km távlatából, növekvő pocakmérettel és az első próbára való előkészülettel.

Igen izgalmas feladat volt számunkra mindez, egyrészt az idő szűke, valamint az, hogy egyáltalán nem is találkoztunk Vikivel, csak az első próbakor, mindent e-mailen keresztül egyeztettünk. Viszont nagyon pozitív volt a határozottsága és az, hogy tudta mit szeretne,  ez ténylegesen megkönnyítette az előkészületeinket.

Eljött a várva várt próba ideje, Vikiék egyenesen Németországból indultak haza, és a ruhapróbát Budapesten terveztük, mivel a hazaútjukat megszakították volna és a próbát követően indultak volna tovább Miskolcra.  A próba előtti napon kaptam egy e-mailt, amiben Viki jelezte, hogy előre nem várt esemény miatt nem tudnak elindulni Magyarországra és így át kell szervezni a próba napját és helyszínét is. Igen, ezek azok a körülmények amire nem lehet felkészülni, de megoldással kell élni. Felemeltem a telefont, hívtam Katit, egyeztettünk, hogy akkor hogyan oldjuk meg mindezt. Budapest vagy Jászkisér lesz a próba helyszíne, Vikiék késnek, hosszú út áll előttük, 6 hónapos várandós kismama, Miskolc az úti cél, az esküvő napja közeleg és mindez még csak az első ruhapróba napja.

Mindent megbeszéltünk, és a próbát áttettük Jászkisérre, Kati várta őket, éjfél körül érkeztek meg a hosszú út után a próbára. Ezeket követően mondhatom és fogalmazhatok azzal a nemes egyszerűséggel, hogy minden simán ment és jól sikerült.

A képek még csak most jutottak el hozzánk, ahogy az általában lenni szokott. Viszont most nem csak a menyasszonyi ruháról a képeket, hanem Viki köszönő levelét és tolmácsoljuk Nektek:

Kedveseim,

szeretnék nektek mindent megköszönni. A rugalmasságot, a kedvességet, az akaratot, hogy örüljek annak, ami nekem készül. Az esküvő szervezés alatt számtalan alkalommal és számtalan emberben szolgáltatóban kellett nagyon durván csalódnunk, egyedül az én ruhámmal és a fotóssal nem volt gond. Olyan ruhát kaptam tőletek, ami az utolsó négyzetcentiing olyan, amilyet szerettem volna. Nem tudok elég hálás lenni nektek. Gyorsak voltatok, rettentő rugalmasak… megértőek még akkor is mikor már szorított a határidő mi meg nem tudtunk időben elindulni és a próba tolódott…

Nem csak a ruhám lett gyönyörű és felejthetetlen, hanem egy szép élménnyel egy jó emberi kapcsolattal is gazdagítottatok minket.
Nagyon kínos és nagyon nagy baj volt ez nekünk, ti nem tettetek rá a rossz érzésekre szemrehányással, fintorgással és egyebekkel hanem késő éjjel is kedvesen és bevetésre készen voltunk fogadva. Nem csak a ruhám lett gyönyörű és felejthetetlen, hanem egy szép élménnyel egy jó emberi kapcsolattal is gazdagítottatok minket.

A ruhát mindenki egy ékszerként kezelte a fotóstól kezdve a vendégekig. Úgy meg lett csinálva, annyira strapabíró lett, hogy még egy nagy ugrálást, nagy táncot a barátokkal is minden gond és feslés nélkül kibírt, és reggel 7től éjfélig úgy állt rajtam, ahogyan először felvettem. Kényelmes volt, nem nyomta a hasam és így a babám is jól érezte magát nem csak én.

Csodás a szoknya része is, semmilyen igazgatást nem igényelt… úgy állt, mint egy próbababán…
Nagyon szép képek készültek.
A ruha mindegyiken csodásan fest és engem is nagyon megszépített. Olyan, mintha rám öntötték volna…

Anyukám teljesen el volt ájulva, de volt, aki csak sanda pillantásokat vetett rá, és inkább meg sem szólalt. A fotós, ha elkészíti a képanyagot, akkor több képet is fogok nektek mellékelni amit promóciós célokra is felhasználhattok a honlapotokon, vagy máshol, hozzájárulok.

Mindenki örülne, ha ilyen szolgáltatást kapna a pénzéért.
Szűk év múlva számíthattok rá, hogy ismét megkereslek benneteket a ruha pocaktalanítása miatt. Páromnak is (ja igen.. a férjemnek) igen szépen állt a nyakkendő, egészen össze voltunk öltözve így…

Úgyhogy pár szóban összefoglalva a ruha stabil, megbízható, kényelmes, rendkívül dekoratív, és különleges volt.

Köszönöm nektek!