Örömesküvő nap a Part12 Galériában

A Part12 Galéria szervezésében március első napján megrendezésre kerülő Örömesküvő napon Azénruhám csapata is lehetőséget kapott, hogy az állandó kiállítók mellett ott is  bemutathassunk szolgáltatásainkat a nagyközönség előtt.

Mint tudjuk, hogy az esküvői kiállítások az év elején lezajlanak, így aki arra nem látogat el egyenként szükséges felkeresni azon esküvői szolgáltatók körét akire szükség van egy esküvő lebonyolításéhoz. Márciusban a Galéria egy kisebb mértékű egyedi rendezvénnyel állt elő, ahol a kézműves, hagyományörző és egyedi esküvői szolgáltatókkal, szakemberekkel lehetett találkozni, munkáikat megtekinteni Budapesten a Pozsonyi út 12-ben.

A Galériában kiállító alkotók, tervezők közös jellemzője az egyediség. Mindegyik darab, legyen szó ruháról, ékszerről, tortáról mind különleges, designer darab.

Ez a kiállítás számunkra is nagyon más volt, mint az eddigiek, hiszen a Sportarénában több száz kiállító között, több ezer ember, és érdeklődőnek kellett bemutatni a szolgálatásainkat, itt pedig lehetőség volt bővebben beszélgetni a menyasszonyok igényeiről, elképzeléseiről, családias hangulatban közvetlenebb, kötetlenebb formában.

Az Örömesküvő nap a kiállítók számára is izgalmasan telt, mivel egy rögtönzött fotózás kerekedett két csodás modell segítségével. Így a szikrázó első tavaszi napsütésben fotósunk Dani, lencsevégre kapta a lányokat a kiállítók ruháiban.

_PRS7929

Galeria

 

1

A hosszú napot az érdeklődők mellett feldobta, hogy a Desszert.Neked csapata csodás macaronokat hozott, ami a nap folyamán szépen el is fogyott, mert nem csak szépek, de finomak is voltak. Úgy voltam vele, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, hogy mindegy milyen, csak csokoládé legyen. Itt pedig mindegy volt, hogy milyen ízű, csak macaron legyen. A legkülönlegesebb ízű a balzsamecetes volt, de elhihetitek, hogy szenzációs. Aki nem hiszi járjon utána.

Macaron

 

Caffee

Szokták mondani, van szerelem első látásra. Nem tudom ki találkozott már ezzel, legyen szó ruháról, ékszerről vagy tényleg a nagy Őről, vagy egy tortáról. Nekem most ez a legutóbbival esett meg, egy tortába szerettem bele, teljes valójában. Az Örömesküvő nap alatt, amíg tájékoztattuk az érdeklődőket, persze mi is megcsodáltuk egymás – a kiállítók – munkáit, és még meg is ettük. Már akiét lehetett. A macaronok mellett ki volt állítva egy csodás esküvői torta, rózsaszín fehér díszítéssel, szívekkel a tetején. Az egész napos forgatag alatt mindig meg-meg csodáltam. Azon gondolkodtam, milyen alkalmat keríthetnék a családomban, hogy megrendelhessem ennek a tortának a tökéletes mását. Esküvő nem jöhet számításba nálam, hiszen már férjnél vagyok. Gondoltam egy szimpla vasárnapi ebéd desszertjeként is funkcionálhat, aztán végül a keresztlányom 16-ik születésnapja volt az alkalom, hogy meg is rendeltem ezt a csodát. Nem csak az külleme, de az íze is csodás volt: citromkrémes, mákos-piskóta alappal.

_PRS7909

Torta

Számunkra ilyen élményekkel telt ez a csodás márciusi nap a Part12 Galériában. Aki teheti látoasson el, mivel az állandó kiállítók kincseket rejtegetnek, nem csak az esküvőre készülők számára.

[fb_button]