Menta zöld menyecske – Lilla menyecske ruhája

Nem piros, nem pöttyös, nem magyaros, hanem menta zöld menyecske ruha készítés volt a kérés Lilla részéről. Nem csak a ruha színe volt különleges, hanem az esküvő időpontja is, hiszen a ruhával novemberre kellett készen lennünk. Novemberben nem sok esküvővel találkoztunk eddig, de elmondhatjuk, hogy az esküvői szezon igencsak kitolódott, nem kizárólag a nyári esküvők tarolnak, hanem az őszi és téli rendezésűek.

Lilla elmondása szerint, pozitív tapasztalatai voltak a novemberi esküvő szervezést illetően, mivel könnyen kaptak időpontot, helyszínt, sőt némely szolgáltató még kedvezménnyel is élt.

Ahogy már a korábbi blog bejegyzésekben is olvashattátok, az ajánlatot követően, méretvétel, anyagszükséglet meghatározás, beszerzés, tervezés, sok-sok e-mail váltás történik mire eljutunk az első próbához. Amikor vissza nézem a levelezéseket, még magam is rácsodálkozom, hogy mire elkészül egy ruha mennyi is az e-mailek száma. Ez esetben volt 21 darab levél váltás, pontosítás, egyeztetés. Mindez szükséges ahhoz, hogy a ruha próbák viszont egy-két, vagy maximum három alkalomra redukálódjanak.

Az, hogy pontosan hogyan zajlik egy napunk, amikor a ruha próbák vannak, az egy külön bejegyzést megérne, mert ha hiszitek, ha nem igen sok kalandunk van, miközben szállítjuk Nektek a szebbnél szebb ruhákat. Na jó, ezt majd egy következő alkalommal elmesélem.

Végre első próba, vasárnap, Budapest, autó – mindezek szükségesek egy ruha próbával teli napunkhoz. Igen, megtaláltuk a címet,nem volt dugó, út felbontás, GPS működik, internet elérés,  megvan a cím, helyes kapucsengő… és máris ott vagyunk a próba helyszínén: Nálatok. A “szia” után a következő szavunk, hogy rendben, akkor lehet levetkőzni. Ezen mindig mosolygunk, mert hatékonyan szeretjük végezni a munkánkat és a lényeg, hogy felpróbálásra kerüljön ruha. Szóval, máris rajtatok van az általatok megálmodott koncepció. Ott vagyunk a tükör előtt, és megnézzük, bejelöljük, hol kell még bevenni a ruhából, megnézzük mi legyen a végleges hossz, minden apró részlet a helyére kerül, hogy a következő próbára már a végleges állapotban szállítsuk a ruhát.

Megvan minden pontosítás, amire szükségünk van, Lilla is túlélte az egy- két tűszúrást, hogy a következő ruha próbán már végleges formájában tündökölhessen a megálmodott ruha.

Ami a legnagyobb elismerés, amikor az alábbi szavakat idézhetjük Tőletek. Lillától kaptuk:

Az Esküvő napján minden fantasztikusan sikerült, legalábbis mi így éreztük. Örök emlék és örök élmény marad nekünk.

A menyecske ruhám nagy sikert aratott és hát kimondhatatlanul jó érzés volt az esküvői ruhám után belebújni! Mintha semmi nem lett volna rajtam, sose fogom elfelejteni!

Nagyon köszönöm még egyszer a munkátokat és további sok sikert kívánok Nektek!!

Üdvözlettel,

Lilla