Esküvői kiállítás – 2014

A Papp László  Budapest Sportarénában 10. alkalommal megrendezésre kerülő 2014-es Esküvői kiállításon és vásáron második alkalommal volt jelen Azénruhám csapata.

Idén is nagy izgalommal készültünk a kiállításra, hiszen itt lehetőségünk nyílik személyesen találkozni a kedves menyaszonyokkal, örömanyákkal, vőlegényekkel és akár hosszasabban átbeszélni, hogy milyen elépzelésük is van az esküvőről. Igen, nem csak a ruhákról beszélgetünk, hanem az egész eseményről, hogy annak milyen a hangulata, milyen környezetben kerül megrendezésre, hányan lesznek az esküvőn, lesz-e lakodalom. Ezáltal sokkal közelebb kerülhetünk a kedves menyasszony igényehez, megismerhetjük a sítlusát, így könnyebben ajánlhatunk számára megfelelő menyasszonyi ruhát.

A kiállított ruháinkat Varga Réka ékszerei tették még ellenálhatatlanabbá. Rékával már több alkalommal dolgoztunk együtt, és az általa készített ékszerek tökéletesen harmonizálnak a mi ruháinkkal.

Azénruhám

Mindig örömmel tapasztaljuk, hogy van egy olyan megrendelői réteg, akik azt mondják nem kölcsönözni szeretnék a menyasszonyi ruhájukat, hanem azt szeretnék, hogy a sajátjuk legyen és megvarratják azt.

A menyasszonyi ruha varratás mellett, a megkeresések másik része a koszorúslány ruhákra összpontosult. Manapság jellemző, hogy a koszorúslányok nem a “habos-babos” nagy abroncsos ruhákat választják, hanem leginkább egy koktél ruhának megfelelő darabot szeretnének a magukénak tudni, amit nem csak egy alkalommal tudnak viselni.

A két napos rendezvény alkalmával sokan kerestetek fel bennünket, volt akinek azonnali ajánlatot adtunk, méretet vettünk, anyagszükségletet számoltunk. Nagyon jó volt, hogy a kiállítók között a méteráruboltok is megmutatták magukat, így lehetőség volt akár azonnal  kiválasztani a megfelelő anyagot az elképzelt ruhához.

20140202_111857

A második nap,  nemcsak ilyen aktív megrendelőket tartogatott, hanem egy kedves üzenet várt bennünket a standuk nyitásakor. Szombat este, zárás előtt egy igen kedves párral kerültünk kapcsoaltba, akikkel viszonylag rövid beszélgetés során, olyan megható és bensőséges beszélgetés alakult ki, hogy azt leírni nem lehet. Elmesélték kapcsolatuk történetét, hogy min mentek keresztül míg eljutottak odáig, hogy az esküvőjüket szervezhessék, hogy a boldogságuk kiteljesedése legyen az, hogy összeházosadnak. Az üzenet az alábbi volt:Üzenet

 

Mindezek abban erősítenek meg bennünket, hogy érdemes szívvel-lélekkel, szakmai odaadással értetek dolgozni, hogy mi is egy szeletét biztosítsuk annak a boldogságnak amit egy esküvő egy házasság nyújtani tud.

Lassan hozzá szokunk ahhoz, hogy Veletek sírunk nevetünk a próbák során a meghatottságtól, de az még nem igen forudlt velünk elő, hogy már a kiállítás alatt is könnyeket csaltok a szemünkbe. Ez most egy ilyen kiállítás volt. Köszönjük Nektek, köszönjük Eszter!

Esküvői kiállítás_2014Esküvői kiállítás_2014

 

 

[fb_button]