Divatbemutató – Kraft

Eljött a várva várt pillanat, az eső divatbemutónk napja. Hogy milyen is volt? Délután 16 órára már a Kraftban voltunk, a divatbemutató helyszínén, a belváros szívében. Mikor a Zrínyi utcán sétáltunk, kezünkben a ruhákkal, a kellékekkel csodás látvány tárult elénk, a karácsonyi fényekben úszó belvárosi forgatag.

A helyszínen már ott voltak a modellek, és a Kraft marketing és kereskedelmi vezetője Ditta, aki profizmusával hozzájárult az est tökéltes lebonyolításában. A lányokat a fodrász, majd a sminkes szépítette.

Divatbemutató_1 kep-12_plus_logo_BR

 

 

Addig mi beosztottuk a ruhákat a kialakított backstageben, majd megérkezett Réka, aki a kiegészítőket biztosította az est folyamán. Minden összeállt, előkerült a vörös szőnyeg, a bemutató zenéi. Nagy izgalommal végig godnoltam a bemutató szövegét.  21 órakor pedig elkezdtük a műsort. Új helyzet állt elém, mint házigazda és műsorvezető kellett helyt állni.  A nagy izgalmat tompította, amikor körbe néztem a nézőközönségen, a legtöbb ismerős arc volt: a családunk, a barátok és a munkatársak. Igazán szívmelengető érzés volt, amikor miden szempár ránk szegeződött. Az előre összeírt bemutató szöveg nem is kellett, jöttek a gondoltaok magától.

A divatbemutatón látható ruhák a hétköznapok eleganciájától a partyk, estélyek eseményein keresztül az esküvőig viselhető egyedi darabok voltak. A látottak már megvalósult elképzelések, tervek. Számunkra az a legnagyobb öröm, amikor láthatjuk az elégedett mosolyt az arcokon, amikor egy papírra vetett rajzból életre kel a ruha.

A gyönyörű modellek tökéletes megszemélyesítői voltak Azénruhám ruhadarabjainak.

Diatbemuató_2Műsorvezetői szerepemben abban a szerencsében lehetett részem, hogy a bemutatót végig nézhettem. A showz záró részeként, a tervezők és megvalósítók közt boldogan vonoltunk fel a modellek oldalán.

Divatbemutató_3

 

Fantasztikus volt egy ilyen csapattal együtt dolgozni. Köszönet Gambár Dittának, a Kraft marketingesének a modellekért és a helyszínért, Krizsai Juditnak a tökéletes frizuáért, Hardi Briginek a démoni sminkekért, Varga Rékának az ellenálhatatlan kiegészítőkért, Meister Natinak a profi fotókért, valamint a modelleknek a kitartó és tökéletes kivitelezésért. A ruhák tervezése és kivitelzését Azénruhám állandó csapata biztosította: Pálfiné Krizsai Katalin, Szabóné Major Beáta és jómagam Hajdu Krisztina.

A bemutatóról még több képet láthattok a Kraft és Azénruhám facebook oldalán. Összefoglaló klippet pedig megtekinthetitek a Youtube-on.

[fb_button]