Az örök kosztüm

A hétköznapok elengedhetetlen kelléke legalább egy kosztüm melyhez tartozhat szoknya vagy nadrág is. Mellénnyel tökéletesíthetjük ruhatárunkat. Érdemes a kiegészítőknél olyan táskát, cipőt, övet választanunk, melyek azonos színűek és jól kombinálhatóak. Különleges ékszerekkel, bizsukkal, stólákkal pedig változatossá tehetjük öltözködésünket

A női ruhatár alapja az a felismerés, hogyan tudjuk nőiességünket úgy kihangsúlyozni, hogy közben ne legyünk közönségesek.

A kor, testalkat és alkalom sok tilalmat szab a hölgyeknek, például a szexis és túl nőies ruházat a business lookban tilos.

Ha már business look, akkor az egyik kulcsfontosságú alapdarab, a kosztüm sem hiányozhat a dolgozó nő ruhatárából. Még ha elsőre túl szigorúnak is tűnik, akkor is érdemes beszerezni egy jó szabású blézert és egy textúrában hozzá illő nadrágot vagy szoknyát, hiszen gyakran találhatjuk magunkat olyan helyzetben, amikor a protokoll megkívánja a kosztüm viselését, éppen ezért, ha azt szeretnénk, hogy komolyan vegyenek bennünket, feltétlenül ruházzunk be egy alapdarabba.

Amennyiben egy örök klasszikus darabot szeretnénk, válasszunk minél egyszerűbb fazont. A blézereket kiválóan párosíthatjuk inggel, bodyval vagy egy vékonyabb garbóval, feldobhatjuk sálakkal és övekkel is.

A magas sarkú azonban minden esetben kötelező kelléke a kosztümnek!

A kosztüm szabása mindig legyen szolid, ugyanakkor rafinált, sugározzunk benne magabiztosságot, és soha ne veszítsük el benne a nőiességünket.